A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás meghirdeti az Interreg VI-A Magyarország – Szlovákia Program részeként megvalósítandó Kisprojekt Alap (KPA) pályázati felhívását.

Pályázati felhívás tárgya/prioritási tengelye:

  • Prioritási tengely: PA3 – Intézményi együttműködések
  • Specifikus célkitűzés: ISO1 – SO(c) A kölcsönös bizalom építése, különösen az emberek közötti kapcsolatokat erősítő fellépések előmozdításával

Közzététel napja:                                                     2023.10.16.

Benyújtási határidő (lezárás napja):                      2023.11.15. 15:00

A jelen pályázati felhívásban rendelkezésre álló ERFA keret: 1 450 000 EUR

A pályázati felhívás részletes szabályait, a jogosultsági kritériumokat, a benyújtásra vonatkozó szabályokat, a kiválasztási eljárás részleteit, valamint az Interreg+ felhasználói kézikönyv angol nyelvű változatát a pályázati csomag tartalmazza.

Az Interreg+ felhasználói kézikönyv magyar nyelvű változata, valamint a Támogatói szerződés tervezete később kerül feltöltésre.

A teljes pályázati csomagot a „Palyazati csomag.zip“ fájl letöltésével érheti el, vagy a dokumentumok egyenként is letölthetők.

A pályázati felhívás ideje alatt Szlovákiában és Magyarországon is rendezünk Információs napokat, amelyekről időben tájékoztatást adunk a Program (www.skhu.eu), valamint a Kisprojekt Alap honlapján (www.rdvegtc-spf.eu).

Sikeres pályázást kívánunk!

Mellékelt dokumentumok: